IREB Certified Professional for Requirements Engineering training

  How to schedule an exam?

Click here to see how to schedule your exam.

  Exam options

What are the exam options available?

  Time Extension

How to request extra time

  2TRY

What is 2TRY and how does it work?

IREB Certified Professional for Requirements Engineering training

$1,896.74
+ 21 % (398.32 USD) Taxes

No exam date available

IREB Certified Professional for Requirements Engineering

Goede en duidelijke requirements zijn een belangrijke basis voor ieder project. Fouten in de requirements zijn aantoonbaar de belangrijkste oorzaak van problemen in zowel grote als kleine projecten. Het professionaliseren van het requirementsproces door middel van requirements engineering volgens IREB zorgt voor een waardevollere set requirements en een steviger fundament van het project dat de kwaliteit van het product in een vroeg stadium kan verhogen. Hiervoor is het belangrijk een goed idee te hebben van wat het systeem is waarvoor de requirements zijn en in welke context dit systeem zich bevindt. Natuurlijk wordt er ook ingegaan op tooling die kan helpen bij requirements engineering.

Tijdens deze driedaagse training komen de volgende onderwerpen aan bod: het verkrijgen van goede requirements, het correct vastleggen van requirements, het beoordelen van requirements en het beheren van requirements. Aan de hand van verschillende praktijkopgaven worden deze onderwerpen behandeld. Deze manier van werken bevordert het leerproces en zal er voor zorgen dat het direct toepasbaar is.

Voor wie is deze IREB training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die binnen een projectorganisatie betrokken is bij het opstellen, beoordelen en goedkeuren van requirements.

Examen

Na afloop van de training kunnen de deelnemers eenvoudig zelf een IREB Foundation examen plannen via iSQI, een onafhankelijk exameninstituut. Het examen duurt 75 minuten en is mulitple-choice. Om te slagen moet een score behaald worden van minimaal 60%. Het Foundation level certificaat is onbeperkt geldig. De kosten van het examen zijn €250,- (niet inbegrepen bij de prijs van de training).

IREB: International Requirements Engineering Board.

Meer informatie: IREB training Certified Professional for Requirements Engineering | Polteq

Provider


Provider name
Polteq
Provider Terms & Conditions
https://www.polteq.com/wp-content/uploads/2022/10/Algemene-informatie-opleidingen-prijzen-en-aantal-dagen.pdf

Data sheet

Exam
Including Exam
Product Type
Training
Training Time
3 days from 9:30 to 17:00
Language
Dutch
Certification Type
IREB Requirements Engineering – Foundation Level (CPRE-FL)