DevOps - Quality for Cross-functionzl-teams- TMAP

  Wie kann ich einen Prüfungstermin planen?

Klicken Sie hier, um Ihre Prüfung zu planen

 

Prüfungsmethoden

 

Wie kann ich eine Zeitverlängerung beantragen?

 

Was ist 2TRY?

DevOps - Quality for Cross-functionzl-teams- TMAP

1.822,58 $
+ 21 % (382.74 USD) Taxes

Kein Prüfungstermin verfügbar

DevOps – Quality for cross-functional teams.

Een driedaagse TMAP training voor DevOps Test en Quality Engineers

DevOps is iets wat velen in de software kwaliteitsmarkt bezighoudt. Maar wat is het? Is het een vervolg op CI/CD: ‘automate everything’? Of is het iets met de teamsamenstelling, pairing en mobbing? Of is het net als met Scrum, elke organisatie vult het naar eigen eer en geweten in? Is DevOps eigenlijk niet gewoon Scrum 2.0?

We kunnen op al deze vragen volmondig ‘ja’ antwoorden. Maar ook alleen als alles ‘ja’ is, kan DevOps goed geïmplementeerd worden. DevOps gaat namelijk over Cultuur, Automatisering, Lean agile processen, Meten, weten en verbeteren, Sharen van kennis; kortweg CALMS.

Voor elke tester die in moderne development modellen binnen Agile of DevOps opereert, heeft dit consequenties. De tester is niet meer alleen Test Engineer, de rol verandert steeds meer naar Quality Engineer: het teamlid dat ervoor zorgt dat we kwaliteit in Product, Process en People blijven houden en verbeteren. Startend bij Business Analyse, via bouw en TDD, CI/CD via BDD en ATDD, naar Business Value testing en de vraag “waar is de klant mee geholpen?”

Een nieuwe ontwikkeling, die vraagt om een ‘herijking’ van onze positie. Wat is het en wie ben ik in die wereld? Wat betekent dat voor mij?

Deze nieuwe DevOps training geeft een set aan handvatten om je te helpen in de (nieuwe) DevOps wereld beter je weg te vinden.

Quality for cross-functional teams: Een TMAP training volgens de laatste trends in de DevOps wereld.

Voor wie is de training DevOps – Quality for cross-functional teams bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt in een DevOps omgeving of daar meer over wil weten. De training is primair bedoeld voor Test en Quality Engineers, maar is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld business analisten, scrum masters, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders. Eigenlijk is deze training geschikt voor iedereen die binnen een cross-functional team werkzaam is of daarmee te maken heeft.

Examen

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van ons een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Reviews van cursisten:

“Een goede en intensieve training die de kernpunten van cross-functionality aanstipt en verduidelijkt.”

“Een leerzame en interactieve cursus, waarbij de aandacht voor kwaliteit (van testen en software ontwikkeling) een extra dimensie krijgt.”

“Goed opgebouwde training met alle onderdelen in een logische volgorde.”

 

meer informatie:DevOps - Quality for cross-functional teams - TMAP (polteq.com)

Provider


Provider name
Polteq
Provider Terms & Conditions
https://www.polteq.com/wp-content/uploads/2022/10/Algemene-informatie-opleidingen-prijzen-en-aantal-dagen.pdf

Technische Daten

Prüfung
inkl. Prüfung
Produktart
Training
Training Time
3 days from 9:30 to 17:00
Language
Dutch
Certification Type
TMAP® Quality for cross-functional teams (TMAP QCFT)